Advokat preselio Jojića u mladu reprezentaciju

Izvor: Press, 28.Avg.2014, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat preselio Jojića u mladu reprezentaciju

I Dik Advokat ima dušu. Šalu na stranu, selektor „A” reprezentacije odlučio je da koliko-toliko izađe u susret kolegi iz mlade selekcije Radovanu Ćurčiću i ustupi mu jednog od petorice igrača koji imaju prava nastupa za „orliće”.

Selektor mladog tima Srbije imao je želju da to bude Matija Nastasić, ali naravno ne pada mu na pamet da se buni što je izbor pao na Miloša Jojića.

Na ovaj način „orlićima” rastu šanse u kvalifikacionim susretima protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Italije, 5. septembra u Peskari, i Severne Irske, tri dana kasnije u Portdaunu.

Istina, najveći problem ostaje da se reši, a odnosi se na poziciju centralnog beka koja je ostala upražnjena posle povrede Uroša Spajića, odnosno prekomande Matije Nastasića u „A” tim.

Podsećanja radi, Advokat je zadržao kod sebe Lazara Markovića, Aleksandra Mitrovića, Filipa Đuričića i Matiju Nastasića, a Ćurčić koji danas prvi izlazi sa spiskom igrača, za meč sa Italijom, neće moći da računa i na Petkovića i Vitasa koji imaju kartone.

Zbog toga će biti interesantno videti sa kojim čarobnim štapićem će srpski selektor izaći pred Italiju kojoj smo mi poslednji voz za plasman u baraž.

Od proverenih snaga tu su Kovačević, Kostić, Pešić, Petrović, Mijailović, Čaušić, Dmitrović, Đurđević... a pojačanja stižu iz omladinskog pogona u vidu Živkovića, Veljkovića i Sergeja Milinkovića- Savića.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.