Advokat pravi vrlo respektabilan tim

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat pravi vrlo respektabilan tim

Sanderlend bi da angažuje tri zvučna pojačanja...

Jan M'Vila i Leroj Fer bi uskoro mogli da pojačaju vezni red 'Svetaca', pišu engleski mediji.

Holandski trener Dik Advokat se nada da će ova dva fudbalera imati na raspolaganju u prvom kolu Premijer lige, kada Sanderlend igra protiv ekipe Lester Sitija.

M'Vila bi na severoistok Engleske došao iz Rubina iz Kazanja. Tako bi posle dve godine napustio ruski klub za stalno, nakon što je došao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz francuskog Rena. On je u prošloj sezoni bio na pozajmici u milanskom Interu.

Defanzivni vezni fudbaler je prošao sve reprezentativne selekcije Francuske, ali je nakon odlaska iz Rena izgubio mesto u nacionalnoj selekciji "Galskih petlova" pre svega zbog nediscipline.

Za njegove usluge takođe je bio zainteresovan i Dinamo iz Moskve.

Advokatov sunarodnik Fer bi mogao da dođe u Sanderlend na pozajmicu iz Kvins Park Rendžersa. On iza sebe ima nekoliko dobrih  sezona u Engleskoj, a posebno je impresionirao na poslednjoj utakmici protiv "Svetaca".

Fer, koji je ponikao u Fejenordu, zabeležio je 11 nastupa za reprezentaciju Holandije do sada.

Sa poemnutom dvojicom u ekipi Sanderlend bi bio veoma jak na sredini terena, ali moraće da se poradi na dovođenju napadača pošto je Konor Vikam na izlaznim vratima kluba i na korak od prelaska u Kristal Palas.

Prema pisanju ostrvske štapme prvi pik za to upražnjeno mesto u napadu je bivši fudbaler Milana, Brazilac Alešandre Pato. Sa 'Stadiona Svetslosti' je navodno već poslata ponuda Korintijansu u iznosu od 5 miliona funti.

Popularni 'Patak' trenutno igra u Sao Paulu na pozajmici.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lester pred rekordnim transferom!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015

Šuška se da u 'lisičju jazbinu' stiže zamena za Estebana Kambijasa...Čarls Aranguiz je meta "Lisica", pišu engleski mediji...Čileanski reprezentativac bi mogao da dođe za sumu od 10.5 miliona funti, pa bi to bio najskuplji transfer ovog premijerligaša, nakon što je prošle godine taj rekord...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.