Adebajor ne da titulu Bešiktašu! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2017, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adebajor ne da titulu Bešiktašu! (video)

Fudbaleri Bašakšehira slavili su na svom stadionu protiv Galatasaraja i tako održali korak za vodećim Bešiktašom.

Ekipa Bašakšehira slavila je na svom "Fatih Terim" stadionu u Istanbulu protiv Galatasaraja sa ubedljivih 4:0 (2:0).

Domaći su poveli golom bivšeg fudbalera Arsenala, Mančester sitija i madridskog Reala Emanuela Adebajora u 11. minutu.

Iskusni napadač dolazi do svog drugog gola na meču pred sam kraj prvog poluvremena i tako postavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << konačan rezultat prvog dela igre.

Da će biti igrač utakmice, Adebajor je potvrdio u 57. minutu, kada je kompletirao svoj het-trik i manje-više rešio pitanje pobednika. To je za iskusnog golgetera iz Toga bio i peti gol na petom nastupu ove sezone u turskom šampionatu, podsetimo stigao je u Bašakšehir u januaru kao slobodan igrač.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČISTO DA NAS PODSETI DA JE JOŠ TU: Adebaroj pregazio Galatu i ostavio svoj tim u šampionskoj trci! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Apr.2017

Fudbaleri Bašakšehira su na domaćem terenu deklasirali ekipu Galatasaraja rezultatom 4:0 i tako ostali u trci za titulu.. . Centralna figura meča bio je pomalo zaboravljeni Emanuel Adebajor, koji je protiv istanbulskih „lavova“ upisao het trik i naneo im jedan od najtežih poraza u protekloj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.