Abramovič dreši kesu: Bogatstvo za ostanak Murinja i četiri nova igrača

Izvor: Blic, 06.Maj.2015, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abramovič "dreši kesu": Bogatstvo za ostanak Murinja i četiri nova igrača

Gazda Čelsija Roman Abramovič rešio je da dodatno uloži novac u ekipu koja je prošle nedelje postala novi šampion Premijer lige.

Kako prenose britanski mediji, prvi potez je ponuda novog, četvorogodišnjeg ugovora Žozeu Murinju.

Portugalski stručnjak bi trebalo da bez većih problema prihvati tu ponudu, jer se radi o 42 miliona funti, odnosno oko 57 miliona evra, što teško da će dobiti na nekom drugom radnom mestu.

I, dok će Murinjo po svoj prilici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostati na kormilu "plavaca" do 2019, bar je tako predviđeno ponuđenom produžetkom saradnje, u klub sa Stamford Bridža mogla bi ovog leta da dođu četvorica novih igrača, po jedan za svaku liniju tima.

U pitanju su golman Hetafea Visente Guaita, defanzivac Real Madrida Rafael Varan, krilo Atletiko Madrida Antoan Grizman i napadač Liona Aleksandre Lakazet.

Ako baš i ne znate mnogo toga o njima, evo nekih snimaka koji bi mogli da vam pomognu:

Visente Guaita



Rafael Varan



Antoan Grizman



Aleksandre Lakazet

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.