Abidal: Pep me želi u Bajernu

Izvor: B92, 09.Jun.2013, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abidal: Pep me želi u Bajernu

Doskorašnji fudbaler Barselone Erik Abidal rekao je da bi želeo da pređe u Bajern iz Minhena i da novi trener tog kluba Pep Gvardiola želi da ga angažuje.

Abidal se u aprilu, na utakmici sa Majorkom (5:0), vratio na teren, posle oporavka od transplantacije jetre, ali je krajem maja saopšteno da mu Barselona neće ponuditi novi ugovor.

Bivši trener Barselone Pep Gvardiola će 1. jula zvanično preuzeti ekipu Bajerna, a francuski internacionalac rekao je da želi ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da sarađuje sa njim.

Gvardola zna u kakvoj sam situaciji i želi da budem u njegovoj ekipi. Ali, direktor i predsednik Bajerna moraju da se izjasne“, rekao je Abidal,Želim da pređem u Bajern. U dobrim sam odnosima sa Frenkom Riberijem. Bajern je među najboljim ekipama u Evropi. Sve je moguće“.

Abidal koji je od dolaska u Barselonu 2007. godine odigrao 193 utakmice, nije odbacio mogućnost povratka u Monako.

Još ne znam gde ću igrati sledeće sezone. Ali, najvažnije je to što imam mogućnosti da pređem u klub kakav je Monako. Tim transferom bih zaokružio svoju karijeru“, rekao je Abidal.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Abidal: Pep me želi u Bajernu

Izvor: B92, 09.Jun.2013

Doskorašnji fudbaler Barselone Erik Abidal rekao je da bi želeo da pređe u Bajern iz Minhena i da novi trener tog kluba Pep Gvardiola želi da ga angažuje...Abidal se u aprilu, na utakmici sa Majorkom (5:0), vratio na teren, posle oporavka od transplantacije jetre, ali je krajem maja saopšteno da...

Nastavak na B92...

Abidal blizu Bajerna iz Minhena

Izvor: RTS, 09.Jun.2013

Čudesna fudbalska i životna priča Erika Abidala dobiće, po svoj prilici, još jedno vrlo zanimljivo poglavlje. Pep Gvardiola je svestan velike želje doskorašnjeg fudbalera Barselone da nastavi da igra fudbal, i spreman je da mu pomogne da to i ostvari - u dresu vladajućeg šampiona Evrope. ..Priča...

Nastavak na RTS...

Abidal: "Gvardola želi da dođem u Bajern"

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2013

Doskorašnji fudbaler Barselone, Erik Abidal, rekao je danas da bi želeo da pređe u Bajern iz Minhena i da novi trener tog kluba Pep Gvardiola želi da ga angažuje.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.