AUFIDERZEN: Cirbes ostavio Beograđanku!

Izvor: Kurir, 16.Mar.2015, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUFIDERZEN: Cirbes ostavio Beograđanku!

Bolan raskid Nemački reprezentativac i Iva Blagojević upoznali se na Univerzijadi 2009, a smuvali dve godine kasnije

Po dolasku na Mali Kalemegdan Majk Cirbes našao se u centru pažnje javnosti zbog veze sa Ivom Blagojević, devojkom koja je rođena u Nemačkoj, ali ima srpsko poreklo. Tačka na višegodišnju srpsko-nemačku ljubav stavljena je početkom 2015. godine.

Fotografija poznatog menadžera Miška Ražnatovića iz avgusta prošle godine na kojoj se nalaze >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Majk i njegove devojka Iva zaintrigirala je ovdašnju javnost. Ubrzo se saznalo da njihovo poznanstvo datira još od 2009. godine i Univerzijade u Beogradu, a u vezu su ušli dve godine kasnije.

- Nisu više zajedno. Raskinuli su nedavno. To je bilo baš teško za oboje, ipak su oni tri godine bili zajedno - navodi naš izvor blizak košarkašu.

Centar Crvene zvezde i njegova doskorašnja devojka obrisali su s društvenih mreža sve zajedničke fotografije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

CIRBES DEVOJCI SRPKINJI: Guten tag i aufiderzen, Nemac ostavio devojku

Izvor: HotSport.rs, 16.Mar.2015

Nemački centar u ekipi Crvene zvezde,  Majk Cirbes, raskinuo je svoju višegodišnju vezu sa srpkinjom Ivom Blagojević.. Odmah nakon što je stigao u klub sa Malog Kalemegdana, nemački reprezentativac Majk Cirbes upao je u fokus pažnje javnosti zbog romanse sa Ivom Blagojević, devojkom koja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.