Izvor: Mondo, 02.Nov.2009, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP: Skočili Viktor i Janko

Viktor Troicki ponovo je među najboljih 30 na svetskoj rang-listi, iako prošle nedelje nije odigrao nijedan meč. Janku Tipsareviću je plasman u polufinale Beča doneo skok od 'sedam milja', sa 46. na 39. poziciju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP: Skokovi za Viktora i Janka

Izvor: B92, 02.Nov.2009

Na najnovijoj ATP listi, srpski teniseri Viktor Troicki i Janko Tipsarević napravili su manje skokove...Troicki se vratio među trideset najboljih tenisera sveta i sada zauzima 29. poziciju, što je za dva mesta bolje u odnosu na prošlu nedelju. Tipsarević je napravio nešto veći skok, za sedam pozicija...

Nastavak na B92...

ATP: Napredovali Troicki i Tipsarević

Izvor: Sportal.rs, 02.Nov.2009

Srpski teniser Novak Đoković zadržao je treće mesto na najnovijoj ATP listi, dok je Viktor Troicki popravio plasman za dve, a Janko Tipsarević za sedam pozicija.

Nastavak na Sportal.rs...

Đoković treći, Troicki 29. teniser sveta

Izvor: RTS, 02.Nov.2009

Najbolji srpski teniser Novak Đoković zadržao je sa 7.890 poena treću poziciju na listi najuspešnijih igrača sveta, dok je naš drugi reket Viktor Troicki napredovao za dva mesta - 29. sa 1.175 bodova...Janko Tipsarević je popravio plasman za sedam mesta i ove nedelje je 39. sa 990 poena, a Ilija...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.