APOEL: Real gozba za navijače na Kipru

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Mar.2012, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APOEL: Real gozba za navijače na Kipru

Predsednik APOEL–a Fivos Erotokritu rekao je posle žreba za četvrtfinale fudbalske Lige šampiona da će duel njegove ekipe i slavnog Real Madrida biti veliki izazov, ali i gozba za ljubitelje fudbala na Kipru:

To je ostvarenje sna i veliko iskustvo za nas. To što će Real doći na Kipar će biti prava gozba za navijače. Srećni smo što se prvi duel igra u Nikoziji.
On je dodao i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << srećna okolnost što APOEL igra prvi meč kod kuće jer da se prvi susret igra u Madridu, eventualni loš rezultat za nejgov tim mogao bi da pokvari atmosferu na Kipru.
Sportski direktor Reala Emilio Butragenjo kazao je da je zadovoljan što je njegov klub izbegao Barseloni i Čelzi u žrebu, ali da to ne znači da je njegov klub već u polufinalu:
Drago nam je da smo ih izbegli, to je tačno, ali to ne znači da smo u polufinalu. APOEL je velik iznenađenje i imaju naše poštovanje.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

APOEL: Dobro što je prva u Nikoziji

Izvor: Mondo, 16.Mar.2012

Predsednik Apoela Fivos Erotokritu prezadovoljan što je njegov tim u žrebu četvrtfinala Lige šampiona izvukao slavni Real Madrid.

Nastavak na Mondo...

Jovanović: "Nismo imali sreće"

Izvor: B92, 16.Mar.2012

Trener APOEL-a Ivan Jovanović očekivao je više sreće na žrebu za četvrtfinale Lige šampiona u kojem će se njegovi fudbaleri sastati sa Realom iz Madrida..."Posle velikih napora u dosadašnjem toku Lige šampiona, očekivao sam da ćemo u današnjem izvlačenju imati više sreće. Međutim, žreb...

Nastavak na B92...

Gostovanje Reala na Kipru je ostvarenje sna!

Izvor: NaDlanu.com, 16.Mar.2012

Predsednik APOEL-a Fivos Erotokritu rekao je posle žreba za četvrtfinale fudbalske Lige šampiona da će duel njegove ekipe i slavnog Real Madrida biti veliki izazov, ali i gozba za ljubitelje fudbala na Kipru... "To je ostvarenje sna i veliko iskustvo za nas. To što će Real doći na Kipar će biti...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.