AO: Krunićeva u drugom kolu

Izvor: B92, 12.Jan.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Krunićeva u drugom kolu

Mlada srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u drugo kolo kvalifikacija za prvi Gren slem sezone, Australijan Open.

Krunićeva je na startu takmičenja u Melburnu pobedila Tatjanu Lužansku iz Sjedinjenih Država sa 6:3, 1:6, 6:3, posle jednog sata i 47 minuta igre.

U drugom kolu kvalifikacija Krunićeva će igrati protiv još jedne američke teniserke Džil Krejbas, koja je pobedila Estelu Kandelu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa 1:6, 7:5, 7:5.

Žreb za Australijan Openu biće održan u petak, a takmičenje počinje u ponedeljak. Srbija će sigurno imati tri predstavnice u singlu, od kojih će dve biti među nosiocima – Jelenu Janković, Anu Ivanović i Bojanu Jovanovski.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AO: Krunićeva pobedila

Izvor: Sportal.rs, 12.Jan.2012

Naša mlada teniserka Aleksandra Krunić kroz kvalifikacije pokušava da se domogne glavnog žreba na prvom gren slem turniru sezone.

Nastavak na Sportal.rs...

AO: Tri glavne favoritkinje čekaju Jelenu, Anu i Bojanu u prve četiri runde

Izvor: Blic, 13.Jan.2012, 02:10

Na ovogodišnjem Australijan openu u nadmetanje u ženskoj konkurenciji doneće zanimljive dvoboje već u prvoj rundi, u kojoj Anu Ivanović u uvodnom kolu čeka meč protiv Lurdes Domingez Lino iz Španije. No, žreb tek postaje težak za naše tri najbolje teniserke kada prođe prvo kolo, u kome Jelena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.