ABA: TOP 5 - Najbolje iz Pionira i Stožica (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: TOP 5 - Najbolje iz 'Pionira' i 'Stožica' (video)

Četiri od pet najboljih poteza 11. kola regionalne košarkaške lige viđena su u dvoranama "Pionir" i "Stožice", dok je prvo mesto pripalo košarkašu Metalca Tomislavu Gabriću.

Dosta dobrih poteza viđeno je na mečevima 11. kola regionalne košarkaške lige koji su igrani od 20. do 23. novembra.

Na listi pet najboljih poteza završila su po dva viđena u halama "Pionir" i "Stožice", ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvo mesto zauzeo košarkaš Metalca Tomislav Gabrić sa svojim zakucavanjem.

Prvotimac Tajfuna Domen Bratož našao se na petom mestu, a četvrtu poziciju zauzeo je Vanja Marinković sa "smečom" koji je izveo u duelu sa slovenačkim šampionom.

Druga i treća pozicija na listi pet najboljih poteza pripale su prvotimcima Olimpije i Mega Leksa, timova koji su u subotu odmerili snage u "Stožicama". Tandem Simeunović-Kaba izveo je potez za treće mesto, a na drugom se našlo zakucavanje Save Lešića.

Slaba uteha za prvotimca Metalca Tomislava Gabrića biće prvo mesto na listi TOP 5 poteza 11. kola ABA lige, pošto je njegova ekipa poražena u neizvesnom duelu sa evroligašem iz Zagreba.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DEJAN MILOJEVIĆ: Dobrom odbranom do pobede

Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2015, 11:11

U subotu  28. novembra od 19 sati košarkaši Mega Leksa dočekaće u Sremskoj Mitrovici slovenačku Krku u okviru meča 12. kola ABA lige.. Izabranici Dejana Milojevića će u tom meču potražiti šansu za 3. pobedu u nizu i 8. trijumf u poslednjih 10 mečeva u ABA ligi. U prošlom kolu je Mega posle...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.