Izvor: HotSport.rs, 26.Dec.2014, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: Zvezdina zvezda MVP 14. kola Reagionalne lige!

Košarkaši Dejana Radonjića igraju fantastično ove sezone na svim frontovima, a da je to tako svedoči i činjenica da su ispisali istoriju regionalne ABA lige, pošto su postali prvi tim koji je vezao 14 pobeda bez poraza na startu sezone!
Dobra ekipna forma jednog kluba, razume se, u sebi sadrži i dobru individualnu formu igrača jednog tima. A da je to baš tako potvrdio je i Nikola Kalnić koji je proglašen za MPV-ija 14. kola ABA lige!
On je u ubedljivoj pobedi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << svog tima nad Levskim bio najbolji pojedinac na terenu sa 22 poena (5-6 za dva, 4-5 za tri), uz 7 skokova i 2 asistencije za ukupni indeks korisnosti 32.
U idealnoj petorci mesta je bilo i za Lazerika Džonsa iz Solnoka sa indeksom 30, zatim Roko Leni Ukića iz Cedevite (29), bek MZT Skoplja Seada Šehovića (27) i igrača Budućnosti Džejmsa Rejnoldsa (24).
Najviše poena u 14. kolu postigao je Lazerik Džons – 27, prvi skakač 14. runde bio je Nikola Milutinov iz Partizana sa 16 pokupljenih skokova, a najviše paseva za koš saigrača podelio je Malkolm Armsted (10).
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

RADONJIĆ: Računi se svode na kraju, meč s Cibonom je važniji od meča s Realom

Izvor: HotSport.rs, 26.Dec.2014

Ekipa Crvene zvezde nakon prvog dela sezone napravila je neverovatan uspeh ispisavši istoriju i u Evroligi i u regionalnoj ABA ligi.. Kao što je poznato, crveno-beli su postali jedini srpski tim koji su Top 16 fazu EL plasirao sa pozitivnim učinkom. Za to vreme, u prvih 14. kola ABA lige, Zvezda...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.