Izvor: HotSport.rs, 27.Jan.2015, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: Kraljević, ali ne Marko, ostavio Zadar u poteri za Partizanom

U poslednjem meču 19. kola ABA lige Zadar je na svom parketu savladao Mega Leks 74:73.

Bio je ovo veoma zanaimljiv meč u kome je pitanje pobednika rešeno u poslednjih deset sekundi. Dva tima su se sve vreme menjala u vođstvu, a ostaje žal što se četa Dejana Milojevića sa vrućeg gostovanja nije vratila sa celim plenom. Mega Leks je pred kraj treće četvrtine imao „plus sedam“ – 59:52. Ipak, Zadrani su se vratili u igru i ušli u egal završnicu.
Nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << više od minuta pre kraja utakmice koševima Jokića sa linije slobodnih bacanja i Kešelja za dva poena tim iz „Sremske Mitrovice“ je poveo sa 73:72, ali je desetak sekundi pre kraja Kraljević pogodio uz faul i okrenuo na 74:73. Hrvatski košarkaš je promašio dodatno bacanje, a poslednji šut na utakmici promašio je Jokić i Zadar je trijumfovao. Veoma važnu pobedu koja hrvatski tim ostavlja u borbi za plej-of i trci za Partizanom.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.