ABA: Jokić po šesti put MVP

Izvor: B92, 23.Mar.2015, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Jokić po šesti put MVP

Košarkaš Mega Leksa Nikola Jokić poneo je titulu najkorisnijeg igrača poslednjeg kola regularnog dela ABA lige.

Jokić je tako po četvrti put ove sezone postao MVP, i to pošto je upisao indeks korisnosti 39 u trijumfu svog tima nad Igokeom sa 100:96.

Mladi centar je u toj pobedi učestvovao sa 28 poena, 15 skokova i dve asistencije.

Jokić i njegovi saigrači su bili najkorisniji u 11 kola ove sezone, a MVP titule poneli su još Nenad Miljenović, Dejan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Musli i Andrija Bojić.

U borbi za titulu najkorisnijeg u poslednjem kolu, Jokić je pobedio košarkaša Cibone Anta Žižića i Majka Cirbesa iz Crvene zvezde. Obojica su imali po indeks 30, Žižić u trijumfu nad Levskim, a Cirbes u pobedi nad MZT Skopljem.

Košarkaši Mega Leksa su sezonu u regionalnom takmičenju završili na desetom mestu sa 11 pobeda i 15 poraza, a na startu Superlige, u nedelju, gostuju Crvenoj zvezdi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mega 11 puta dala MVP igrača u sezoni, Jokić, Miljenović i Musli najbolji na kraju ligaškog dela!

Izvor: Sportal.rs, 24.Mar.2015, 10:37

MVP 26. kola ABA Lige je krilni centar Mega Leksa Nikola Jokić. U poslednjem kolu Regionalne lige, Mega Leks je savladao Igokeu sa 100:96, a Jokić je postigao 28 poena, uz 15 skokova i dve asistencije, za ukupni indeks korisnosti - 39...Inače, Jokić je sa svojim saigračima, Nenadom Miljenovićem,...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.