ABA: Beograd – Zagreb 1:0, Partizan lako savladao Cibonu (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2014, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Beograd – Zagreb 1:0, Partizan lako savladao Cibonu (FOTO) (VIDEO)

U prvom od planirana dva meča između beogradskih i zagrebačkih timova u 9. kolu ABA lige košarkaši Partizana su bez previše problema savladali Cibonu sa 73:64 (24:16, 21:14, 16:20, 12:14) i tako zabeleži petu pobedu u ovom takmičenju ove sezone.

Od samog početka crno-beli su nametnuli svoj ritam sa čvrstom odbranom i mnogo igre u tranziciji u čemu su prednjačili Milan Mačvan i Edo Murić, dok je Nikola Milutinov dominirao pod obručima.
FOTO: STARSPORT Krajem prve >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << deonice Partizan prvi put dolazi do dvocifrene prednosti (22:12), a tokom druge to vođstvo je samo dodatno raslo pa se na poluvreme otišlo sa čak +15 za tim Duška Vujoševića koji je imao razloga za zadovoljstvo kao i više od 6.000 gladalaca koji su došli u Pionir da bodre svoj tim.

Uspela je Cibona preko raspoloženih Rozića i Ilijevskog u nekoliko navrata da dođe do jednocifrenog zaostatka, poslednji put na tri minuta pre kraja meča (68:60), ali je srpskom šampionu dvocifreni plus trojkom vratio večeras odlični Mačvan čime je praktično bilo i odlučeno pitanje pobednika.
FOTO: STARSPORT Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nikola Milutinov koji je uz 18 poena imao i 10 skokova, a uz njega vrlo dobri su bili Murić sa 14 i Mačvan i Tepić koji su dodali po 10 poena. Kod gostiju po 14 poena su postigli Rozić, Blesingejm i Ilievski.

Partizan posle ovog trijumfa ima skor od pet pobeda i četiri poraza, dok je Cibona na skoru od tri pobede i šest izgubljenih mečeva. Crno-bele u narednom kolu očekuje duel protiv najvećeg rivala – Crvene zvezde, a pre toga imaju gostovanje Banvitu u meču 7. kola Evrokupa.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milutinov srušio Cibonu, Partizan konačno u gornjem domu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2014

Ekipa Duška Vujoševića odigrala najbolji meč u dosadašnjem toku sezone, pored centra crno-belih, istakli se Edo Murić i Milan Mačvan..Navijači Partizana konačno gledaju svoju ekipu gornjem delu tabele! Crno-beli su večeras pružili verovatno najbolju partiju u dosadašnjem toku sezone i pobedili...

Nastavak na MozzartSport.com...

Milutinov i Mačvan vodili Partizan do pete pobede, Cibona pala u Pioniru

Izvor: Blic, 23.Nov.2014

Košarkaši Partizana slavili su u devetom kolu ABA lige, pošto su na svom parketu pobedili Cibonu sa 73:64 (24:16, 21:14, 16:20, 12:14) i došli do petog trijumfa u regionalnom takmičenju...Crno-beli su u utorak poraženi od Lijetuvos Ritasa u Evrokupu, a u regionalnom takmičenju su došli do pozitivnog...

Nastavak na Blic...

Partizan - Cibona 73:64

Izvor: Mondo, 24.Nov.2014, 00:21

Reportaža sa utakmice 9. kola ABA lige, u kojoj su crno-beli zabeležili treću pobedu zaredom i došli na deobu..

Nastavak na Mondo...

Rožaje: Ibar drugi na tabeli, vratile se i Gazije

Izvor: SandzakPress.net, 24.Nov.2014

  Rožaje – Košarkaši Ibra su sinoć pred rekordnim brojem gledalaca ove sezone, savladali hercegnovsko ABS Primorje ostvarivši četvrtu pobjedu ove sezone u ligi, treću uzastopnu, u šestom kolu Erste prve lige Crne Gore. Dvorana je sinoć bila mala da primi sve ljubitelje košarke u Rožajama...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.