SKANDAL: Kamenovan autobus reprezentacije Srbije u Tirani!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2015, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL: Kamenovan autobus reprezentacije Srbije u Tirani!

Srećom niko nije povređen

Skandal u Albaniji! Autobus sa fudbalskim reprezentativcima Srbije kamenovan je danas u Tirani, potvrdio je Tanjugu potpredsednik nacionalnog saveza Savo Milošević.

Incident se dogodio na putu od aerodroma do hotela, gde će srpska reprezentacija prenoćiti do odlaska u Elbasan, mesto odigravanja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvalifikacione utakmice za prvenstvo Evrope sa domaćom selekcijom Albanije.

FOTO: Evo kako je izgledao put naših fudbalera od aerodroma do Tirane...

Na autobusu sa fudbalerima Srbije razbijeno je staklo, svi igrači bili su šokirani huliganskim ispadom, a prema Miloševićevim rečima niko nije povređen.

U pratnji policije reprezentativci Srbije bezbedno su stigli u hotel. Utakmica između Albanije i Srbije igra se sutra u Elbasanu od 20.45 sati.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star Sport, arhiva)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamenovan autobus sa fudbalerima Srbije u Tirani

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2015

TIRANA - Autobus sa fudbalskim reprezentativcima Srbije kamenovan je danas u Tirani, potvrdio je Tanjugu potpredsednik nacionalnog saveza (FŠ) Savo Milošević...Incident se dogodio na putu od aerodroma do hotela, gdje će srpska reprezentacija prenoćiti do odlaska u Elbasan, mjesto odigravanja kvalifikacione...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Bošković: Zahvaljujući našoj policiji uspostavljen je mir

Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2015

Portparol FSS opisao kako je i kada došlo do napada na naš autobus..Portparol Fudbalskog saveza Srbije Aleksandar Bošković izjavio je da su, tokom večerašnjeg napada u Tirani na autobus sa fudbalskim reprezentativcima Srbije, kamenicama pogođena dva stakla iza vozača, koja srećom nisu pala..."Na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Kamenovan autobus sa "orlovima"

Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Okt.2015, 08:35

Huligani u Tirani kamenjem napali autobus sa "orlovima". Puklo staklo, niko nije povrijeđen. Ambasador Albanije odbio protestnu notu Srbije Ambasador Albanije Iljir Boćka odbio da se odazove pozivu Ministarstva spoljnih poslova da primi protestnu notu Srbije uz obrazloženje "da se ništa nije desilo". "Nasuprot...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.