Izbor selektora na dnevnom redu

Izvor: Politika, 24.Nov.2014, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbor selektora na dnevnom redu

Očekuje se da Izvršni odbor FSS prihvati predlog potpredsednika Miloševića da Radovan Ćurčić preuzme A reprezentaciju. – Potreban nam je novi sistem takmičenja

Danas će u Staroj Pazovi (17 č) biti održana sednica Izvršnog odbora FSS na kojoj se očekuje da članovi ovog odgovornog tela prihvate predlog potpredsednika Save Miloševića da Radovan Ćurčić na klupi našeg nacionalnog tima zameni Dika Advokata.

Nema sumnje, s obzirom da je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Tomislav Karadžić istakao da Milošević ima odrešene ruke da što pre pronađe najbolje moguće rešenje, a da je izbor pre nekoliko dana i definitivno pao na selektora naše mlade reprezentacije, da će Izvršni odbor prihvatiti taj predlog.

Na sastanku u Staroj Pazovi će između ostalog biti reči u vezi propozicija takmičenja u Kupu Srbije i prvenstvima mlađih kategorija. Takođe bi bilo dobro da se razgovara i o sistemu takmičenja u prvenstvu, s obzirom da je zimska pauza kod nas predugačka, posebno u Prvoj i Trećoj ligi, gde traje puna četiri meseca. Kako je moguće da igrači održe formu u takvim uslovima, pa se onda pitamo gde nam je kvalitet. Ispada da u godinu dana fudbaleri imaju pauzu i više od šest meseci. Pošto se prošlog vikenda završilo takmičenje u Prvoj i Trećoj ligi, lopta će se ponovo zakotrljati tek 14.marta sledeće godine!

Inače, u FSS koji zapošljava veliki broj radnika, uskoro će uslediti reorganizacija. Sasvim logičan potez s obzirom da pojedinci obavljaju i po nekoliko poslova, guraju glavu i gde treba i gde ne treba. Ima i onih čiji je učinak ispod svakog nivoa. 

D. Todorović

objavljeno: 25.11.2014.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.