Ćurčić pred promocijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić pred promocijom

Sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS), na kojoj bi Radovan Ćurčić trebalo da bude promovisan u selektora A reprezentacije, održaće se sutra od 17 sati u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Kako se navodi na sajtu FSS, na dnevnom redu će se osim izbora novog selektora, koga će zvanično predložiti potpredsednik zadužen za nacionalne selekcije Savo Milošević, naći i pitanja propozicija u Kupu Srbije, preregistracije igrača i finansijski izveštaj za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prva tri kvartala u 2014. godini.

Ćurčić je kao aktuelni selektor mlade reprezentacije Srbije već vodio A tim u prijateljskom meču protiv Grčke (2:0), a naslediće Holanđanina Dika Advokata, koji je posle poraza od Danske (3:1) u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope podneo ostavku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.