Prosinečki potvrdio da razgovara sa Savezom Azerbejdžana

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki potvrdio da razgovara sa Savezom Azerbejdžana

Bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki potvrdio je da pregovara sa Fudbalskim savezom Azerbejdžana oko preuzimanja reprezentacije te zemlje.

"Istina je, sastali smo se ove nedelje u Francuskoj. Rekli su mi da su zainteresovani i da me žele videti na toj poziciji", rekao je Prosinečki za Azerisport.com.

On je naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da mu još ništa konkretno nije ponuđeno i da je on samo jedan od kanidata za selektora Azerbejdžana.

"Neću negirati da me zainteresovalo, ali jos nema ničeg konkretnog. U mojim planovima još nije dolazak u Baku. Bio je to samo sastanak", dodao je bivši trener turskog Kajzerija.

Reprezentacija Azerbajdžana je nakon tri kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine poslednja u Grupi H, u kojoj je i Hrvatska, bez i jednog boda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.