Crvena od stida: Ovako Jelena Đoković prevodi Novakove psovke (VIDEO)

Izvor: Story, 11.Sep.2015, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena od stida: Ovako Jelena Đoković prevodi Novakove psovke (VIDEO)

Nakon što je Novak iz besa opsovao na srpskom, Jelenu su zamolili da isto prevede, njena reakcija je sve nasmejala

Jelena Đoković, foto: Reuter

Uvek šarmantna, Jelena Đoković ni ovog puta nije omanula - kada ju je zamolio legendarni američki teniser, a sad komentator Džon Mekinro, da prevede šta je Novak psovao ona je to prevela - osmehom!

Jelena Đoković: Mini haljina za najlepšu suprugu na tribini (FOTO)

>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Novak Đoković se plasirao u polufinale US opena 2015. godine pobedom nad Felisijanom Lopesom, ali nije sve išlo glatko po najboljeg tenisera sveta u četvrtfinalnom meču.

Jelena Đoković: Najlepša navijačica na tribinama Vimbldona (FOTO)

Srpski igrač je izgubio drugi set rezultatom 3:6 zbog čega je pobesneo. Bukvalno! Skinuo je majicu, otišao do svoje stolice, seo, izlupao reket o torbu i počeo da se dere. To je Đokoviću očigledno pomoglo, jer je kasnije dobio naredna dve seta.

Jelena Đoković blistala na večeri u čast Novaka: Prirodna lepota na glamuroznom skupu (FOTO)

Njegova supruga Jelena je nedugo zatim zamoljena od legendarnog američkog tenisera, a sada komentatora Džona Mekinroa, da prevede šta je to Novak vikao - psovao. Ona se postidela, šarmantno osmehnula i zavrtela glavom.

 

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Zamolili su Jelenu da prevede Novakove psovke pogledajte kako je reagovala

Izvor: Prva.rs, 11.Sep.2015

Kada su je zamolili šta je Novak upravo rekao tokom meča Jelena je to na svoj način odbila.. Ma šta da vam prepričavamo. Pogledajte...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.