Tim izbacio Rafu iz Rima u dva seta!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim izbacio Rafu iz Rima u dva seta!

Rafael Nadal eliminisan je iz Rima pošto je bolji od njega u četvrtfinalu bio Dominik Tim sa 6:4, 6:3.

Sjajan je bio Austrijanac i revanširao se za poraze u finalima Barselone i Madrida, pa će igrati protiv Novaka Đokovića ili Huana Martina del Potra, koji se sastaju u 21 čas.

Tim je u prvom setu odlično startovao sa 4:1 i nije ispustio prednost, da bi početak drugog seta obeležio serijom u sedmom gemu. Tada je na brejk loptu uzvratio i ključno je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << što je spasao brejk lopte za 5:3, posle čega je otvorio vrata polufinala.

Sa druge strane, za finale će igrati Zverev i Izner. Izner je u tri seta savladao Marina Čilića, Zverev je nadigrao Miloša Raonića.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.