Šarli Ebdo udario po Rafi Nadalu (FOTO)

Izvor: Mondo, 02.Jun.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarli Ebdo "udario" po Rafi Nadalu (FOTO)

Španski teniser predstavljen na naslovnoj strani satiričnog časopisa iz Francuske kao teniser koji se dopinguje.

Foto: AP Photo/Claude Paris

Francuski satirični magazin, koji je nedavno bio na meti terorističkog napada, na naslovnu stranu najnovijeg broja stavio je karikaturu tenisera koji prilično podseća na Rafaela Nadala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << .

Sportista je predstavljen sa gomilom špriceva zabodenih u telo, čime se aludira na doping.

Ova karikatura nije se dopala čelnicima Teniskog saveza Španije, koji su najavili da njeni autori neće proći nekažnjeno, odnosno da će podneti tužbu kao i u slučaju francuske TV stanice Kanal plus, koja je objavljivala priloge u kojima se potencira da španski sportisti, među njima i proslavljeni teniser, koriste doping.

Foto: Printscreen/Charlie Hebdo

Videćemo, međutim, da li će Španci ovaj put uspeti da dobiju presudu u svoju korist, pošto se vodilo računa da čak i traka oko glave koju nosi lik sa naslovne strane ne bude ista kao Nadalova. Na slici je zaštitni znak firme "Lacoste", dok nadal nosi "Nike".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.