Izvor: B92, 24.Maj.2010, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lečićev pokret pristupio DHSS-u

Beograd -- Pokret "Moja Srbija", glumca i bivšeg ministra kulture Branislava Lečića, kolektivno je pristupio Demohrišćanskoj stranci Srbije.

Sličan program moralnog i duhovnog preobražaja Srbije okrenut EU i borba Vladana Batića i Branislava Lečića za Srbiju, vezivno su tkivo za delovanje u okviru DHSS-a, kaže se u saopštenju.

Kako je naglašeno, DHSS-u je pristupio Mihajilo Marković, kao i profesor ekonomije sa Stenforda Vladimir Krulj, koji je imenovan za direktora za spoljnu politiku i međunarodne odnose.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BATIĆ I LEČIĆ PONOVO ZAJEDNO

Izvor: Kurir, 24.Maj.2010

BEOGRAD - Demohrišćanskoj stranci Srbije pristupili su pokret Moja Srbija Branislava Lečića, Mihajlo Marković i prof. dr Vladimir Krulj...Vladan Batić, predsednik DHSS, prisustvovao je konferenciji vidno dobro raspoložen, ali se prisutnima zbog teške bolesti glasnih žica obratio kroz saopštenje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.