EU nastavlja isporuku pomoći

Izvor: Akter, 21.Sep.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU nastavlja isporuku pomoći

Evropska unija (EU) dostavila je danas prihvatnom centru za izbeglice u Preševu 900 ćebadi, 700 kompleta posteljina i 350 jastuka, čime je nastavljena isporuka pomoći, saopštio je EU info centar

Kako se navodi u saopštenju, ovo je nastavak pomoći koja dolazi u okviru programa Evropski progres u vrednosti od 240.000 evra od čega Delegacija EU finansira 78 odsto, a Vlada Švajcarske 22 odsto.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << />Pomoć je namenjena rešavanju hitnih potreba izbeglica poput odlaganja otpada, snabdevanja vodom i sanitarnih potreba koje su identifikovane u saradnji sa Ministarstvom rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja i Komesarijatom za izbeglice.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

EU PROGRES: HUMANITARNI PAKETI ZA IZBEGLICE

Izvor: BujanovackiGlas.info, 22.Sep.2015, 10:42

PREŠEVO, BUJANOVAC, 22. septembar 2015.  – Prihvatnom centru za izbeglice i migrante u Preševu u ponedeljak je dostavljeno 900 ćebadi, 700 kompleta posteljina i 350 jastuka, dok je prošle nedelje centru isporučeno deset mrežastih kontejnera, rezervoar za vodu i 15 mobilnih toaleta. . Predmeti...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.