Živković vredi 1,25 miliona evra?

Izvor: FudbalSrbija.net, 01.Nov.2014, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković vredi 1,25 miliona evra?

Jedan od većih talenata koji su se pojavili na našim terenima u poslednjih nekoliko godina,mladi Andrija Živković,premapisanju „Kurira“ prodat je po ceni od 1,25 miliona evra investicionom fondu Pini Zahavija pre nekoliko meseci,za 50 posto ekonomskih prava.

Uz to ,porodici  Živkovića pripada 25 procenata ekonomske vrednosti,pa u trenutku kada Živković preko ove menadžerske agencije bude prodat nekom drugom klubu Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << će dobiti svega 25 posto od transfera.

Ako se uzme u obzir da je novac od polovine prava već odavno potrošen,postavlja se opravdano pitanje da li je Partizan mogao bolje proći ili je finansijska situacija bila potpuno bezizlazna,pa je mladi igrač prodat po mnogo nižoj ceni od realne.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Povezane vesti

OTIŠAO ZA KIKIRIKI: Najveći talenat Partizana prodat za 1,25 miliona!

Izvor: HotSport.rs, 01.Nov.2014

Jedan od najtalentovanijih igrača u Srbiji, brznogi dribler Partizana Andrija Živković, svom klubu će od njegove prodaje doneti zaradu samo od 25%.. FOTO: STARSPORT.. Naime, kako prenosi Kurir, ovaj momak je, po dolasku u klub, potpisao ugovor po kojem od njegove prodaje njegovoj porodici pripada...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.