Izvor: Studnel.com, 04.Avg.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želja u novoj sezoni sa podmlađenim sastavom

Prozivci su prisustvovali golmani: Stojiljković, Stanojić i Lazić i igrači u polju: Petrović, A. Pavlović, Cvetković, Milutinović, Petković, Milenković, Basarić, Virijević, Milanović, Mitić, Kurtović, N. Stojanović, Anisijević i D. Stojanović. U sredu će se ekipi priključiti Denić, Porobić, P. Pavlović i Mađar.
Prvi trening u Nišu odradio je pivotmen Boško Marinović, koji je na probi u redovima niškog superligaša, a koji je do sada igrao za Partizan, Župu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << Novu Pazovu, Zaječar, BSK, dok je poslednje dve godine proveo u Mađarskoj.
 

rukometni klub zeleznicarpocetak priprema
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.