Vuletić objasnio otkud anonimusi na Skupštini Partizana!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Okt.2016, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuletić objasnio otkud anonimusi na Skupštini Partizana!

Novi potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić poručio je da će na tužbu opozicije članova Skupštine kluba okupljene oko Nenada Bjekovića odgovoriti kontratužbom.

Vuletić je rekao da ne postoji problem što su dva nepoznata lica prisustvovala vanrednoj Skupštini na kojoj je za novog predsednika kluba izabran Milorad Vučelić.

- Ne vidim zbog čega u Skupštini partizana ne bi sedeli moji prijatelji, partizanovci. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Svako ko navija za Partizan ima pravo da bude njegov deo na neki način. Tako je i za prijatelje Nenada Bjekovića, mada za njega ne mogu da tvrdoim jer je još 1976. godine izjavio da je navijač Crvene zvezde. Bjeković ima problema sa kognitivnom funkcijom usled godina i ne može dobro da prebroji skupštinske delegate - rekao je Vuletić "Žurnalu".

Vuletić tvrdi da je sve urađeno po Statutu.

- Članovi Skupštine Goran Colić i Nenad Vučković 10. i 11. oktobra podneli su ostavke, što je uslovilo održavanja dva zbora, jedan društveno-sportskih radnika i jedan navijača-prijatelja kluba. Predsedavao sam prvim zborom, postoji audio snimak, prisustvovalo mu je 35 članova. Bojan Nišić je na njemu izabran za člana Skupštine. On jeste moj prijatelj i ja se svakim svojim prijateljem ponosim. Drugom zboru nisam prisustvovao do kraja, navijači su 12. oktobra izabrali Uroša Mijatovića. Na osnovu toga poslali smo poziv za sednicu najvišeg organa kluba svim članovima, dobili su dva nova delegata, kao i Bjeković i ostali.

Potpredsednik Partizana koji je tokom rada Radne grupe predsedavao Nadzornim odborom je rekao da Skupština ne mora da verifikuje nove mandate, jer je konstitutivni organ Partizana zbor.

- Narodna poslovica kaže "ako je Turčin krvav do lakta, onda Srbin mora do kolena da bi dokazao da je janičar". Te reči najbolje oslikavaju ponašanje delegata naklonjenih Bjekoviću - rekao je Vladimir Vuletić.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.