Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2014, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUJOŠEVIĆ O PAVLOVIĆU: Možda se javio u međuvremenu…

Daleko više od analize utakmice protiv Cibone koju je Partizan rešio u svoju korist navijače Partizana i celokupnu javnost zanimalo je ima li novosti u vezi sa Sašom Pavlovićem, pošto je bilo najavljeno da će se on do nedelje izjasniti da li se vraća među crno-bele.

Međutim, ni trener Duško Vujošević nije imao nikakvih novosti koje bi podelio sa navijačima.
– Nije se javio do početka utakmice tako da nemam nikakvih novosti. Rekao je da će se javiti… >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Istina nisam gledao u telefon, možda se javio u međuvremenu, rekao je Vujošević, a prenosi portal Mondo.
Iskusni stručnjak je takođe iskoristio priliku da istakne koliko mu je žao zbog ubistva navijača Crvene zvezde u Istanbulu podsetivši da je nešto slično moglo da se desi i pristalicama Partizana u Sofiji na meču protiv Levskog.
– Mnogo mi je žao što je izgubljen mlad ljudski život. To ne sme da se desi, jednostavno ne sme… Nikome, ni Francuzu u Beogradu od strane navijača Partizana ni bilo gde bilo kome. Moglo je i nama to da se desi u Sofiji, ali desilo se sada….
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.