(VIDEO) VREME TRANZICIJE U HUMSKOJ: Ljubimac Grobara napušta Partizan

Izvor: Kurir, 03.Jun.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) VREME TRANZICIJE U HUMSKOJ: Ljubimac Grobara napušta Partizan

Nikola Drinčić se dogovorio sa Makabijem iz Haife, a crno-belima će pripasti 300.000 evra

Nikola Drinčić napušta Partizan i odlazi u Izrael. Takav scenario je izvestan.

Iskusni, 30-godišnji vezista, ako ne bude iznenađenja, karijeru će nastaviti u Makabiju iz Haife, čiji gol brani Vladimir Stojković. Taj klub je želeo Drinčića i tokom prethodnih prelaznih rokova, ali tada transfer nije realizovan. Upornost im se konačno isplatila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Drinčić će Partizanu oprostiti određena dugovanja, a klub iz Humske će na ime obeštećenja dobiti 300 hiljada evra.

Pre povratka u Partizan, čiju je školu fudbala završio, početkom 2014. godine, Drinčić je igrao za turski Gacijantep i turske klubove Amkar, moskovski Spartak i Krasnodar.

Nikola Drinčić je prirastao za srca Grobara pošto je za ovih godinu i po dana dao dva sjajna gola na "večitim derbijima".

Rođeni Beograđanin je za reprezentaciju Crne Gore odigrao 33 utakmice i postigao tri gola.

Inače, odlaskom Drinčića tim Zorana Milinkovića verovatno će ostati bez dvojice zadnjih veznih, jer je izvestan i odlazak Saše Markovića.

(goal.com/rs)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.