Problem fudbalera Partizana sa prevozom za Farska ostrva

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2014, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problem fudbalera Partizana sa prevozom za Farska ostrva

Fudbaleri Partizana neće otputovati na Farska Ostrva danas u predviđenom terminu, pošto avion kojim je trebalo da odlete još nije došao u Beograd.

 

Čarter let bio je zakazan za 13.00, ali je poletanje pomereno pošto avion još nije poleteo iz Škotske iz tehničkih razloga.

 

Takođe, aerodrom na Farskim Ostrvima privremeno je zatvoren zbog magle. Partizan će nove informacije imati kasnije u toku dana. Crno-beli će u utorak od 20.00 igrati protiv ekipe HB u Toršavnu revanš susret drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Partizan kasni na Farska Ostrva

Izvor: B92, 21.Jul.2014

Fudbaleri Partizana nisu otputovali na Farska Ostrva u predviđenom terminu, pošto njihov avion nije na vreme stigao u Beograd, a to će učiniti tek u 18.30...Čarter let bio je zakazan za 13 časova, ali je poletanje pomereno pošto avion još nije krenuo iz Škotske iz tehničkih razloga...Avion...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.