UŽIVO: Nefči - Partizan 0:0 (13. minut) Crno-beli tražili penal

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2014, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Nefči - Partizan 0:0 (13. minut) Crno-beli tražili penal

Jedini srpski predstavnik na evrosceni u Bakuu igra za jesen u Ligi Evrope. Partizan je iz Beograda poneo gol viška (3:2) posle trijumfa u prvom meču plej-ofa i ima ambiciju da iz Azerbejdžana ode direktno u Nion. Ipak, pita se i Nefči, čija publika je priredila paklen doček crno-belima. Ostanite uz portal Vestionline i iz minuta u minut pratite dešavanja iz prestonice Azerbejdžana.

Crnogorski špic iz redova Partizana popravio formu: Petar Grbić

  >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Svi u taboru Beograđana jedinstveni su u mišljenju da neće izboriti povoljan rezultat ukoliko budu igrali na „nulu“.

 

10. minut - Araz Abdulajev ponovo preti crno-belima. Lako je probio po desnoj strani i uputio opasan centaršut, međutim, nije bilo njegovih saigrača.

5. minut - Na drugoj strani odmah prilika za Nefči. Abdulajev je šutirao, ali je golman crno-belih Milan Lukač fantastično reagovao i otklonio opasnost.

4. minut - Partizan je krenuo u kontru, Drinčić je poslao dugu loptu ka Škuletiću, ali je visoki napadač pao u šesnaestercu posle duela sa Sašom Stamenkovićem. Sudija je odmahnuo glavom.

3. minut - Domaćin je krenuo angažovanije, a crno-belima izgleda treba vremena da se priviknu na loš teren.

1. minut - Utakmica je počela.

 

SASTAVI TIMOVA

NEFČI: Stamenković, Kardozo, Denis Silva, Junuzade, Abdulajev, Flavinjo, Vobaj, Ramos, Kaue, Sejidov, Nfor.

PARTIZAN: Lukač, Vulićević, B.Ilić, Stanković, Petrović, Drinčić, Brašanac, Živković, Grbić, Lazović, Škuletić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Nefči - Partizan 0:0 (17. minut) Crno-beli tražili penal

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2014

Jedini srpski predstavnik na evrosceni u Bakuu igra za jesen u Ligi Evrope. Partizan je iz Beograda poneo gol viška (3:2) posle trijumfa u prvom meču plej-ofa i ima ambiciju da iz Azerbejdžana ode direktno u Nion. Ipak, pita se i Nefči, čija publika je priredila paklen doček crno-belima. Ostanite...

Nastavak na Vesti-online.com...

UŽIVO: Nefči - Partizan 0:1 (41. minut) Škuletić za vođstvo crno-belih

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2014

Petar Škuletić doneo je crno-belima prednost posle 24 minuta igre u Bakuu, kada je iskoristio odličan pas Andrije Živkovića. ..Crnogorski špic iz redova Partizana popravio formu: Petar Grbić.. ..Svi u taboru Beograđana jedinstveni su u mišljenju da neće izboriti povoljan rezultat ukoliko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.