UEFA 11. decembra kažnjava Totenhem zbog upada navijača!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Nov.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA 11. decembra kažnjava Totenhem zbog upada navijača!

Sinoćnja dešavanja na utakmici Totenhem - Partizan naterala UEFA da pokrene istragu protiv londonskog kluba

Ako je poraz crno-belih od Totenhema u Londonu donekle bio očekivan, prekid utakmice od strane navijača domaćeg kluba sigurno nije. Godinama unazad ponašanje na tribinama na Ostrvu služi čitavom svetu za primer.

Foto: AP/Tanjug

Zato sigurno začuđuje upad trojice pristalica >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << “petlova” koji su tri puta prekidali susret svog tima sa srpskim vicešampionom.

Vrlo brzo, reagovala je UEFA i najavila da će Disciplinska komisija odluku o kazni doneti 11. decembra.

Brže od čelnika iz evropske kuće fudbala reagovali su Englezi koji su već uhapsili prestupnike i izvinili se navijačima koji su sinoć meč uživo posmatrali na Vart hart Lejnu. Susret je prekinut na deset minuta, a Ukrajinski sudija u trenutku kada je i treći navijač utrčao na teren, poslao je igrače oba tima u skladu sa Pravilnikom UEFA o bezbednosti, u svlačionicu.

(Tanjug/Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.