Turski novinar naljutio Bilića

Izvor: Mondo, 22.Okt.2014, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski novinar naljutio Bilića

Trener Bešiktaša ljutito odbrusio novinaru iz Turske jer mu je postavio političko pitanje uoči meča sa Partizanom u Ligi Evrope.

Foto: Guliver/Getty images/Dmitry Korotayev

Slaven Bilić doveo je ekipu Bešiktaša u Beograd na megdan Partizanu, u okviru trećeg kola grupe C Lige Evrope.

Hrvatski trener istakao je da je svestan da njegovu ekipu čeka izuzetno teška utakmica i da je na to pripremio i svoje igrače.

Dan uoči meča naljutio se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na jednog turskog novinara jer mu je postavili političko pitanje.

Naime, novinarsko pitanje je bilo da da svoj sud o tome da li će incidenti sa prekinute utakmice Srbija-Albanija, koja je takođe igrana u Humskoj, uticati na predstojeći susret, na šta je Bilić "planuo".

"Naljutili ste me tim pitanjem. Prvo, vi niste politički novinar, a drugo, ja nisam mirotvorac, ja sam sportista", rekao je Bilić.

NAVIJAČI

Fudbaler Bešiktaša Ramon Mota rekao je da će domaćin biti u prednosti zbog podrške sa tribina. "Predstoji nam veoma važna utakmica protiv velike ekipe sa vrlo dobrim navijačima. Ali, to nas preterano ne zanima, došli smo po tri boda. Verujem da ćemo uspeti da ih osvojimo i nastavimo seriju dobrih rezultata", rekao je Mota.

On je istakao da će njegova ekipa protiv odličnog Partizana ići na pobedu, iako je svestan da će to biti izuzetno težak posao.

"Partizan je, po rezultatima, u samom vrhu evropskog fudbala. To je ekipa koja je zabeležila osam prvenstvenih pobeda u nizu, i to nije samo rezultat za poštovanje, već je impresivno, bez obzira kakva je to liga", istakao je Bilić, čiji je tim takođe vodeći u turskom šampionatu.

"Sve zajedno ovde nas očekuje užasno teška, ali kvalitetna utakmica", naveo je hrvatski trener i dodao da je ekipa Partizana sklop "kvaliteta, potencijala i mentaliteta" i da od celog tima crno-belih preti opasnost.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.