Trener Partizana progovorio o isključenju, evo kakvu kaznu očekuje!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2016, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Partizana progovorio o isključenju, evo kakvu kaznu očekuje!

Posle jučerašnjeg isključenja u utakmici protiv Rada, navijači Partizana zabrinuli su se da li će trener Marko Nikolić biti akter predstojećeg derbija.

Podsetimo, Nikolić je u 33. minutu meča burno reagovao zbog nedosuđenog jedanaesterca za crno-bele, pa ga je sudija Novak Simović poslao u svlačionicu.

Posle svega, sad se očekuje reakcija disciplinskih organa koja će neminovno uslediti, a ukoliko ona bude oštra, pitanje je da li će Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << moći da vidi svoj tim protiv Crvene zvezde u ''večitom derbiju'', koji je na programu u devetom kolu.

Ipak, Nikolić smatra da nije uradio ništa što bi dovelo do drastične kazne.

''Nije se dogodilo ništa posebno. Sa klupe je izgledalo da je sudija trebalo da dosudi jedanaesterac, a na moju možda burniju reakciju, isključio me je. Smatram da nema razloga za dodatnu kaznu'', ocenio je Nikolić, a prenosi ''Žurnal''.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.