Todorić o Anđušiću: U toku dana

Izvor: B92, 09.Okt.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorić o Anđušiću: U toku dana

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić potvrdio je da bi Danilo Anđušić trebalo da pojača redove ‘crno-belih’.

“Znaće se sve u toku dana”, rekao je Todorić za B92 na pitanje da li će Anđušić potpisati ugovor sa Partizanom.

Anđušić igra na poziciji beka i već je branio boje Partizana u sezoni 2011/12, a već nekoliko nedelja trenira sa ‘crno-belima’ da bi održao formu.

Iako je čekao neku bolju ponudu, po svemu sudeću, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mladi košarkaš će se vratiti u Partizan, a priliku za novi debi imaće naredne nedelje, kada ‘crno-beli’ dočekuju Sutjesku.

Anđušić je tokom karijere, pored Partizana, igrao za Hemofarm, Megu, Virtus iz Bolonje, Valjadolid i Bilbao. Bio je deo reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Sloveniji 2013. godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POTVRĐENO: Danilo Anđušić opet u Partizanu!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Okt.2015

Crno-beli dobili značajno pojačanje na spoljnim pozicijama..Vraća se! Danilo Anđušić biće novi košarkaš Partizana. Bivši bek Bilbao Basketa opet će zadužiti crno-beli dres i u nastavku sezone biće na raspolaganju treneru Petru Božiću...Vest o povratku Anđušića u Humsku 1 potvrdio je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.