Tereni na Kališu u novom izdanju za crno-bele!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2017, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tereni na Kališu u novom izdanju za crno-bele!

Bivši i sadašnji crno-beli zajedno sa kompanijom Mozzart u akciji „Sto terena za jednu igru“ predali obnovljeni teren mlađim selekcijama kluba iz Humske

Mlade nade Partizana pokazale su večeras, na svečano otvorenim obnovljenim terenima na Kalemegdanu, svojim idolima Žofriju Lovernju, Milenku Tepiću, i aktuelnim prvotimcima, da crno-beli ne moraju da brinu za svoju budućnost.

Naime, predstavnici Mozzarta i KK Partizan NIS predali su najmlađima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na korišćenje terene koji su zahvaljujući velikoj akciji Mozzarta, “100 terena za jednu igru”, posle dvadeset godina dobili novi sjaj.

Sa dva renovirana terena na Kalemegdanu ukupan broj obnovljenih terena širom Srbije dostigao je broj 41.

Legendarni tereni KK Partizan na Kalemegdanu već decenijama su simbol igre pod obručima, mesto gde su svoje prve utakmice odigrale mnoge legende ovog kluba. Imali su jak razlog da se ponovo okupe, bivši i sadašnji crno-beli.

Saradnja Mozzarta i KK Partizan počela je obnovom terena, a na obostrano zadovoljstvo predstavlja i početak podrške u sezoni koja dolazi:

"Svuda gde prepoznamo da je pomoć potrebna, na svakom mestu na kojem u skladu sa mogućnostima možemo da doprinesemo razvoju sporta, posebno onih najmlađih, kompanija Mozzart zaustaviće svoj humanitarni karavn. Uvereni smo da će KK Partizan, kao što je to i do sada činio, na ovim terenima stvarati neke nove šampione I nove legende srpske košarke", istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije MOZZART.

Na terenima KK Partizan košarka se igra još od 1945. godine, a tereni su obnovljeni prvi put 1998. godine i od tada do sada brojne takmičarske utakmice, humanitarni turniri, događaji, kampovi održani su unutar zidina Kalemegdanske tvrđave. Najveći značaj ovi tereni imaju za razvoj mladih igrača KK Partizan i to im je prvenstvena namena od trenutka kada su predati klubu na korišćenje, a tako će biti i sada potvrdio je izvršni direktor Partizana Mlađan Šilobad:

"Drago nam je što smo uspeli da postignemo dogovor sa kompanijom Mozzart oko renoviranja terena i što je ova kompanija prepoznala koliko je to važno za naš klub. Na ovim terenima, igrali su mnogi asovi Partizana i nadam se da će na njima stasati još puno novih. Tokom letnjih meseci, naše mlađe selekcije rade na Kalemegdanu, na terenima koji sa sobom nose poseban duh i tradiciju košarkaškog kluba Partizan", izjavio je Šilobad.

Revijalna utakmica između „crnog“ i „belog“ tima mlađih selekcija Partizana posebno je zainteresovala sve prisutne, jer su se u ulogama trenera oprobali, na jednoj strani, Lovernj, a na drugoj Tepić.

Tradicionalno, kao i na svim obnovljenim terenima do sada, održano je i takmičenje u šutiranju trojki, a najuspešniji šuteri su dobili nagrade kompanije Mozzart i KK Partizan.

U društveno odgovornoj akciji „Sto terena za jednu igru“, kompanije Mozzart do sada je obnovljen 41 teren širom Srbije. Nakon Vrbasa, Prijepolja, Pirota, Zrenjanina, Kragujevca, Kruševca, Mačvanske Mitrovice, Velike Drenove, Feketića, Vrnjačke Banje, Šapca, Valjeva, Pribojske banje, Preševa, Kovina, Rume, Niša, Novog Sada, Zrenjanina, Obrenovca, Raške, Bačke Palanke, Zaječara, Užica i Kikinde od sada su u novom ruhu i dva Partizanova terena na Kalemegdan!

Akcija se nastvalja do broja 100 i svi zainteresovani mogu i dalje da predlažu svoje terene iz kraja putem sajta www.deotvogzivota.com.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.