Svi golovi Leonarda i Đurđevića na jednom mestu: Pogledajte još jednom kako je tandem ”Đu-Le” funkcionisao na terenu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2017, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi golovi Leonarda i Đurđevića na jednom mestu: Pogledajte još jednom kako je tandem ”Đu-Le” funkcionisao na terenu (VIDEO)

Uroš Đurđević i Leonardo su svakako dvojica fudbalera koji su obeležili nedavno osvojenu titlu Partizana, kao i kompletno prvenstvo Srbije.

Postigli su zajedno 48 golova - obojica po 24 - a vrlo brzo se pojavio i video svih njihovih golova.

Đurđević je vodio sa dva gola više pred poslednje kolo, međutim Brazilac je dva puta zatresao mrežu protiv Lučanaca.

- Raduje što sam prvi strelac lige, a Leonardu sam namerno dodao loptu da bismo se izjednačili >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na toj listi - rekao je Đurđević posle osvajanja titule i ''petardiranja'' Mladosti.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grci pišu - PAOK 'razbija prasicu' za Leonarda!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2017

Brazilac Leonardo da Silva Souza uskoro bi mogao da spakuje kofere i napusti Humsku ukoliko se pisanja grčkih medija ispostave tačnim...Šampionska titula koju je Partizan osvojio u nedelju kao da je bila signal da se počne sa pričama oko ostanka/odlaska najboljih pojedinaca u klubu, pa su tako Uroš...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.