Sve žešća trka za Partizanovog Ibru! Englezi otkrili i cenu?!

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve žešća trka za Partizanovog ''Ibru''! Englezi otkrili i cenu?!

Posle gotovo svake odigrane utakmice u dresu Partizana, u inostranim medijima se pojavljuju nove informacije o interesovanju velikih evropskih klubova za Dušana Vlahovića.

Podsetimo, svoja interesovanja već su pokazali Pari Sen Žermen, Juventus, Anderleht, čiji su skauti već dolazili da gledaju Partizanovog 16-godišnjeg napadača, a engleski ''Miror'' danas piše i o sve konkretnijem interesovanju londonskog Arsenala.

Naravno, ni njihov tekst >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije mogao bez poređenja sa Zlatanom Ibrahimovićem i praktično je u evropskim medijima Vlahović već dobio nadimak ''novi Ibra''.

Naglašava se da je mladi srpski napadač pokazuje odličnu tehniku, a da je uz to i snažne građe i visine poput Ibrahimovićeve, pa i ne čude pomenuta poređenja sa asom Pari Sen Žermena.

''Miror'' dalje otkriva i da interesovanje Arsenala za Dušana Vlahovića datira još od prošlog leta, od kada skauti ovog kluba pažljivo prate njegov razvoj, uz napomenu da je ovog proleća 16-godišnji napadač već odigrao nekoliko mečeva za prvi tim Partizana, uz jedan postignut prvenstveni gol (plus onaj u Kupu protiv Spartaka).

Na kraju, pomenuti izvor procenjuje i koliko bi novca klub iz Londona trebalo da izdvoji za transfer talentovanog srpskog fudbalera.

''Njegov ugovor sa Partizanom traje do decembra 2018, ali bi ponuda od 2 miliona funti mogla da bude dovoljna da se on preseli u London'', zaključuje ''Miror''.

Šta vi kažete, da li je to realna cena za najnovijeg Partiozanovog ''bisera''?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.