Strast prema Partizanu...

Izvor: Mondo, 13.Apr.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strast prema Partizanu...

Partizanovci, naročito vi koji volite modu, ovo je vest za vas.

Foto: Fashion Selection/Latif Adrović

Mnogi fudbaleri, manje-više uspešno, prate modu.

Neki je i diktiraju - Bekamove frizure na primer, nosili su čak i neki koji nikada nisu videli fudbalski stadion.

Saradnja modnih dizajnera, sportista i proizvođača sportske opreme, nije novost.

Stela Makrtni radi za "Adidas", Aleksander Mekvin je radio za "Pumu", a Dolče >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Gabana su kreirali sportsku opremu za italijansku ligu u fudbalu, i to za sezonu 2006–2007.

Kavali je 2008. za svoju kampanju angažovao petoricu italijanskih ragbi igrača, a Ralf Loren je zvanični stilista olimpijskih timova SAD.

Dakle, moda i sport imaju dodirnih tačaka, a u to ćemo se uveriti i na 28. Fashion Slectionu, koji će biti održan od 18. do 25. aprila na nekoliko lokacija u Beogradu.

Ta manifestacija je prilika da vidimo najnovije kolekcije Irene Grahovac, Suzane Perić, Bate Spasojevića... ali i modu inspiriasnu fudbalom.

Dizajner Ivan Golubović i pokret  Grobarski treš romantizam će 20. aprila na reviji "Ajmo crno-beli" pokazati strast prema Partizanu.

Osim toga, kao posebne zanimljivosti, organizatori su izdvojili dan posvećen deci - Kids Fashion Day, koji će održan 19. aprila, kao i reviju "Najbolje godine", namenjenu manekenima starijim od 50 godina, koja će biti održana 21. aprila.

28. Fashion Slection se završava premijerom dokumentarnog filma "Prvi ponedeljak u maju", o pripremama i organizaciji događaja "Met Gala" pod dirigentskom palicom Ane Vintur, koju će pratiti revija makedonskog kreatora Nenada Sekirarskog.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.