Stiven Sigal posetio Partizan (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiven Sigal posetio Partizan (foto)

Holivudski glumac Stiven Sigal posetio je danas JSD Partizan, a sa crno-belima dogovorio je pokretanje svoje aikido škole u Beogradu, saopšteno je na sajtu beogradskog kluba.

63-godišnji Sigal, koji je glumio u mnogim holivudskim filmovima, još je kao tinejdžer počeo da se bavi aikidom, a vremenom je dobio i master aikido licencu.

Njega su na stadionu Partizana dočekali generalni direktor FK Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Iliev i direktorka marketinga Snežana Filipović, koja ga je provela kroz trofejnu salu, pokazavši mu najviša odličja kluba i nacionalne trofeje.

Sigal je rekao da će sa zadovoljstvom pratiti utakmice Partizana u daljim pohodima na "evropskoj i svetskoj sceni", kao i u nacionalnom prvenstvu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.