Stevanović stigao u Humsku

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović stigao u Humsku

Jedan od četvorice fudbalera koji su poslednjeg dana prelaznog roka dogovorili saradnju sa Partizanom u sredu je zadužio crno-beli dres.

Srpski fudbaler Alen Stevanović u sredu je doputovao iz Torina kako bi se priključio svom novom klubu i zadužio crno-beli dres koji će nositi u naredne tri sezone.

Momak koji je za Mihajlovićevog mandata na klupi reprezentacije Srbije pozivan u nacionalni tim dogovorio je trogodišnju saradnju sa Partizanom a danas je zadužio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dres sa brojem 91.

"Hvala ljudima iz Partizanu na ukazanom poverenju, velika je čast obući crno beli dres. Na meni je sada da to poverenje opravdam na terenu" rekao je Stevanović.

Krilni fudbaler rođen je u Cirihu, seniorsku karijeru gradio je u Interu, Torinu, Torontu, Palermu, Bariju i Speciji, pa će mu Partizan biti sedmi klub na seniorskom nivou i prilika da se dokaže na domaćoj sceni.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stevanović: Crno-beli dres je čast

Izvor: RTS, 02.Sep.2015

Novi fudbaler Partizana Alen Stevanović rekao je da mu je čast što će obući crnoč-beli dres, kao i da je na njemu da opravda poverenje klupskih čelnika. . "Hvala ljudima iz Partizanu na ukazanom poverenju, velika je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.