Soro se protiv Radničkog vraća na gol crno-belih (18)

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Apr.2014, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soro se protiv Radničkog vraća na gol crno-belih (18)

Partizan se u drugom meču polufinala plej-ofa (18 časova) na Banjici protiv Radničkog bori za majstoricu sa važnim pojačanjem. U tim se, posle uspešne sezone u Brazilu i osvojenog nacionalnog Kupa sa Fluminenseom, vratio iskusni čuvar mreže Slobodan Soro.

Prvi put posle skoro 11 meseci, koliko je prošlo od fajnal fora Lige šampiona u Beogradu, biću ispred gola >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Partizana – potvrđuje Soro da se vraća i nedvosmisleno dodaje. – Nadam se da mi ovo neće biti i poslednja prvenstvena utakmica u sezoni.
ULAZ BESPLATAN
Vrata Banjice će u subotu biti širom otvorena. Uprava Partizana odlučila je da ulaz na utakmicu sa Radničkim iz Kragujevca bude besplatan. Podrška navijača crno-belima će biti zlata vredna.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Soro opet brani za Partizan

Izvor: Mondo, 12.Apr.2014

Iskusni golman čuvaće mrežu crno-belih u drugom meču polufinala plej-ofa protiv Radničkog (subota, 18.00).

Nastavak na Mondo...

Soro se vratio u Partizan: Nadam se da mi protiv Radničkog nije poslednji meč u sezoni

Izvor: Blic, 12.Apr.2014

Golman brazilske vaterpolo reprezentacije Slobodan Soro vratio se u Beograd gde će ponovo braniti boje Partizana i biti veliko pojačanje crno-belih pred duel, drugi u nizu, sa Radničkim u polufinalu plej-ofa srpskog šampionata...Prvi put posle skoro 11 meseci, koliko je prošlo od fajnal fora Lige...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.