Soro ponovo na golu Partizana

Izvor: B92, 12.Apr.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soro ponovo na golu Partizana

Vaterpolisti Partizana dobili su značajno pojačanje pred drugi meč polufinala sa Radničkim, na gol se vraća Slobodan Soro.

Posle uspešne sezone u Brazilu i osvojenog nacionalnog Kupa sa Fluminenseom, iskusni golman ponovo je u Beogradu. "Prvi put posle skoro 11 meseci, koliko je prošlo od fajnal fora Lige šampiona u Beogradu, biću ispred gola Partizana. Nadam se da mi ovo neće biti i poslednja prvenstvena utakmica u sezoni", rekao je Soro za Sportski žurnal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sorov povratak posebno će biti važan zbog povrede golmana Živojinovića, koji je slomio prst na meču sa Galatasarajem.

Radnički vodi sa 1-0 u pobedama, a drugi meč igra u subotu od 18 sati. Prvi finalista je Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Soro ponovo na golu Partizana

Izvor: B92, 12.Apr.2014

Vaterpolisti Partizana dobili su značajno pojačanje pred drugi meč polufinala sa Radničkim, na gol se vraća Slobodan Soro...Posle uspešne sezone u Brazilu i osvojenog nacionalnog Kupa sa Fluminenseom, iskusni golman ponovo je u Beogradu. "Prvi put posle skoro 11 meseci, koliko je prošlo od fajnal...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.