Šaranov oprostio dug Partizanu i dobio čiste papire - sledeća stanica Azerbejdžan

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaranov oprostio dug Partizanu i dobio čiste papire - sledeća stanica Azerbejdžan

Golman crno-belih karijeru nastavlja u Karabagu

Osam meseci u Humskoj i - kako smo i najavili - novi rastanak sa srpskim fudbalom. Golman Partizana Bojan Šaranov karijeru će nastaviti u Azerbejdžanu pošto je prihvatio ponudu da potpiše saradnju sa Karabagom, učesnikom grupne faze Lige Evrope u ovoj sezoni.

Marko Nikolić je i pre zvaničnog odlaska sa Topčiderskog brda Šaranova među stativama zamenio Filipom Kljajićem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << , tako da je 28-godišnji golman minute morao da potraži na drugom mestu. Pritom, Partizan je ovog leta iz Čukaričkog već doveo Nemanju Stevanovića, pa će Nikolić svakako imati dva konkuriciju za mesto na gol liniji. Tu je i Marko Jovičić.

Šaranov se potrudio i da se sa crno-belima rastane u dobrim osnosima. Oprostio je Partizanu zaostale zarade, a zauzvrat dobio amin za selidbu u Baku sa čistim papirima.

Karabag bi, inače, u finišu prelaznog roka trebalo da proda Ibrahima Šehića pa bi Šaranov vrlo brzo mogao da debituje u novom klubu.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.