Rašović čerupa Partizan: Belorusi uspostavili kontakt s Lazovićem!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Dec.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović čerupa Partizan: Belorusi uspostavili kontakt s Lazovićem!

Iskusni napadač ove zime najverovatnije napušta redove vicešampiona, a ponuda Dinama je na stolu

Nekadašnji trener Partizana Vuk Rašović nedavno je postao sportski direktor Dinama iz Minska i već je krenuo u renoviranje tima koji bi napao šampiosku titulu, a kako stvari stoje jedna od prvih kupovina mogla bi da mu bude u Humskoj.

Na meti beloruskog šampiona nalazi se napadača Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Danko Lazović koji je već kontaktiran.

- Lazović bi nam došao kao kec na deset. Uspostavili smo kontakt, priča i dalje traje. Videćemo šta će od svega biti – izjavio je Rašović za Sport.

Lazović s crno-belima imao ugovor do leta i trenutna vrednost mu je oko milion evra. Povratak u reprezentaciju i dobre partije u Ligi Evrope svakako su mu podigle cenu, a ukoliko ne planira da produži ugovor sa Partizanom ovaj prelazni rok je idealna prilika da obe strane zarade.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

ODLAZAK NA VIDIKU: Partizan u nastavku sezone bez reprezentativca Srbije?

Izvor: HotSport.rs, 18.Dec.2014

Kako stoje stvari, ekipa Partizana ove zime mogla bi da doživi krupne kadrovske promene. Nakon spektakularnog jesenjeg dela JSL na vidiku je prodaja Petra Škuletića, a ista sudibina, po svoj prilici, čeka i Danka Lazovića, jedinog reprezentativca Srbije u ovom sastavu crno-belih.. Kako pišu srpski...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.