Potvrđeno, Partizan dobija pojačanje! Ali, kako zadržati Lea, Evertona...?

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno, Partizan dobija pojačanje! Ali, kako zadržati Lea, Evertona...?

Još dobrih veti za navijače Partizana otkrio je sportski direktor crno-belih u razgovoru sa novinarima u Sloveniji.

Ono što su mediji najavljivali krajem prošle nedelje, sportski direktor Partizana Ivica Iliev potvrdio je danas u razgovoru sa novinarima, tokom priprema crno-belih u Moravskim Toplicama.

Naime, Partizan konačno dobija pojačanje na poziciji štopera i u pitanju je Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Miletić, bivši defanzivac Borca i Vojvodine, koji u redove šampiona Srbije stiže iz belgijskog Vesterloa.

''Retko pričam o imenima dok nije gotovo, ali u ovom slučaju mogu da kažem da samo neko čudo može da ga spreči da ne potpiše za nas. Očekujem da i on za dan, dva bude ovde sa nama. Miletić je po ukusu našeg trenera'', izjavio je Iliev, a prenosi ''Mondo''.

On je potvrdio i da crno-beli ne odustaju od ofanzivnog veziste Slovana, Sejdube Sume, ali do realizacije je i dalje dug put.

''Za sada je i dalje neostvarena želja, ali nadam se da će se to promeniti. Škrt sam na rečima kad su transferi u pitanju'', naglasio je Iliev.

Podsetimo, on je ranije potvrdio da Leonardo dolazi sutra u Beograd, a odatle odmah kreće u Sloveniju kako bi se priključio ekipi.

Međutim, neizvesnosti oko Brazilca tu nije kraj, jer za njega i dalje stižu brojne ponude. I za njega, i za njegovog zemljaka Evertona.

''Sećam se šta se sve ranije radilo da se proda fudbaler, a mi sada sve činimo da ga ostavimo. Ima prilično interesovanja i za Evertona, ali ne želim da govorim o igračima koji nisu na prodaju. Želja mi je bila da 'zacementiram' bazu za kvalifikacije, da ostanu Leonardo, Đurđevič, Everton...", zaključio je Iliev.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ILIEV GOTOVO POTVRDIO SLEDEĆE POJAČANJE: Sejduba Suma je neostvarena želja, ali… (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Jun.2017

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev opširno je govorio o pojačanjima, ostancijama nosioca igre, sklapanju mozaika i tima za predstojeću sezonu.. . Prethodnih dana pisano je da je gotovo sve završeno oko dolaska štopera Nemanje Miletića u Partizan, a to je u razgovoru sa novinarima u Moravskim...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.