Policija na aerodromu izuvala predsednika Partizana Dragana Đurića

Izvor: BKTV News, 27.Avg.2014, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija na aerodromu izuvala predsednika Partizana Dragana Đurića

Fudbaleri Partizana otputovali su jutros putem Azerbejdžana, gde ih u četvrtak očekuje revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope sa Nefčijem.

Zanimljivih događaja bilo je na samom aerodromu. Naime, neposredno pre nego što se ekspedicija crno-belih ukrcala u avion, prvi čovek „Parnog valjka“ Dragan Đurić doživeo je neprijatnost na skeneru.
Naime, policija >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je ustanovila da je skener neporestano detektovao metal, pa je predsednik Partizana morao da se izuje i bos prođe kroz skener, kako bi policija mogla da proveri o čemu se radi.
Naravno, nikakvih problema nije bilo, ali je događaj sam po sebi zanimljiv…

 
Izvor: hotport.rs
The post Policija na aerodromu izuvala predsednika Partizana Dragana Đurića appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.