Paunić napada Partizan

Izvor: MVP.rs, 19.Dec.2014, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paunić napada Partizan

Crnogorski šampion je angažovao nisko krilo.

I pre početka sezone, Budućnost VOLI je istakao visoke ambicije. To je pre svega učinio brojnim kvalitetnim akvizicijama, sa kojima je u stanju da izbori i direktan plasman u Evroligu naredne godine.

Poslednje pojačanje u timu Igora Jovovića je Ivan Paunić (27, 194), koji je jesenas kratko nastupao za Astanu, ali, po svemu sudeći, nije zadovoljio kriterijume Aleksandra Trifunovića >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << , pa je tako sledeća destinacija srpskog košarkaša Podgorica. Vest je objavio portal "Mondo".

Paunić će debitovati već za vikend i to protiv svog bivšeg kluba, Partizana, sa kojim će Budućnost VOLI odigrati veoma važan meč, koji je zakazan za nedelju, 21. decembar, sa početkom u 19 časova.

(foto: FIBA)
Pogledaj vesti o: Izbori,   Evroliga

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.