Partizan sigurno neće igrati sa Dinamom, ali zato možda bude duela sa PAOK-om

Izvor: Sportal.rs, 29.Avg.2014, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan sigurno neće igrati sa Dinamom, ali zato možda bude duela sa PAOK-om

Fudbaleri Partizana smešteni su u treći šešir pred žreb za Ligu Evrope, koji je na programu u petak od 13 časova. Sa crno-belima su u istom "ćupu" još i Everton, Jang Bojs, Dinamo Zagreb, Cirih, Legija, Eštoril, Torino, Fejenord, Gengan, Rio Ave, pa se sa tim ekipama sigurno neće sastati.

U prvom šeširu je stari poznanik Inter, sa kojim je "parni valjak" već igrao u istom takmičenju pre dve godine. Tu su i ostale "ale" u vidu Totenhema, Sevilje, Napolija i Fiorentine, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << garantuju veliki broj navijača, ali i važe za izuzetno teške rivale.

Drugi šešir je rezervisan za bratski PAOK, ali su i tu stari znanci Dnjipro, Sparta, Briž i Standard, sa kojima je u bliskoj prošlosti Partizan odmeravao snage.

Sigurno je da je najjači protivnik iz poslednjeg "ćupa" Krasnodar, koji je prilično lako izašao na kraj sa Real Sosijedadom, ali ništa manje kvalitetne nisu ni ekipe Dinama iz Moskve, Apolona, Astre i Alborga.

Mečevi prvog kola igraju se 18. septembra.

Sastav šešira:

Prvi šešir (nosioci): Inter, Totenhem, Sevilja, PSV, Napoli, Dinamo Kijev, Viljareal, Fiorentina, Red Bul, Metalist, Lil, Kopenhagen.

Drugi šešir: Steaua, Standard Lijež, PAOK, Seltik, Beškitaš, Volfzburg, Klub Briž, Dnjepar, Trabzon, Panatinaikos, Sparta Prag, Borusija Menhegngladbah,

Treći šešir: Everton, Jang Bojs, Dinamo Zagreb, Cirih, Legija, Eštoril, Partizan, Torino, Fejenord, Gengan, Rio Ave.

Četvrti šešir: Krasondar, Rijeka, Lokeren, Asteras, Slovan, Apolon, Karabag, Helsinki, Astra Đurđu, Dinamo Minsk, Alborg, Dinamo Moskva.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uoči žreba: Partizan u trećem šeširu, neće biti duela sa Dinamom iz Zagreba

Izvor: Blic, 29.Avg.2014

Fudbaleri i navijači Partizana će ovog petka oko 13 časova, za kada je zakazan žreb, saznati koja će tri kluba biti rivali crno-belima u Ligi Evrope, a UEFA je uoči izvlačenja grupa svrstala našeg jedinog preostalog predstavnika u treći od četiri šešira...Grupna faza Lige Evrope će početi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.