Partizan se ne plaši terorista

Izvor: OkRadio.rs, 25.Nov.2015, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan se ne plaši terorista

Živko Živković i Valeri Božinov nemaju strah koji vlada u zapadnim zemljama zbog učestalih terorističkih napada. Koliko se ozbiljne bezbednosne mere preduzimaju u organizaciji fudbalskih mečeva na zapadu Evrope pristalice Partizana imaće priliku da se uvere u četvrtak na stadionu AFAS u Alkmaru, gde će protiv AZ Alkmara odigrati odlučujuću utakmicu za plasman u narednu rundu takmičenja u Ligi Evrope. Iskusni napadač Valeri Božinov tvrdi da u ekipi nijednog trenutka nisu pomenuli opasnosti koje vrebaju van terena, već su mislima okrenuti isključivo prema protivniku i njegovim slabostima koje treba iskoristiti da bi se u Beograd vratili sa željenim rezultatom.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PODRŠKA SAIGRAČU: Evo šta je Božinov uradio pred put u Holandiju

Izvor: Kurir, 25.Nov.2015

Fudbaler Partizana Valeri Božinov našao vremena da pred put u Holandiju i važnu utakmicu protiv AZ Alkmara u Ligi Evrope poseti povređenog saigrača Gregora Balažica...Slovenački internacionalac je doživeo povredu ligamenata kolena u duelu sa Bilbaom u četvrtom kolu Lige Evrope i zbog toga je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.