Partizan potopio nervoznu Zvezdu za 27. titulu

Izvor: B92, 25.Maj.2016, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan potopio nervoznu Zvezdu za 27. titulu

Vaterpolisti Partizana osvojili su 27. titulu šampiona, a drugu uzastopnu, pošto su pobedili Crvenu zvezdu sa 10:9 (6:4, 0:1. 1:2, 3:2). Meč je bio neizvestan do samog kraja, a vaterpolisti Crvene zvezde su u finišu bili izuzetno nervozni, pa su čak trojica crveno-belih vaterpolista zbog crvenih kartona prerano završila meč.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BURNO NA BANJICI: Vaterpolisti Partizana šampioni Srbije, četiri crvena kartona za Zvezdu!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2016

Vaterpolisti Partizana osvojili su 27. titulu šampiona države, pošto su u drugom meču savladali Crvenu zvezdu rezultatom 10:9...Imao je Partizan 5:2 i 6:3 u prvoj četvrtini, ali je Zvezda uspela da se vrati i izjednači na 7:7. Od tada, igralo se gol za gol sve do finiša...Crno-beli su poveli sa...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.